Enkelt med QR & RFID

Nu stödjer Kontrollpunkt både QR och RFID vilket är två otroligt bra tekniker för att enkelt identifiera specifika objekt. Vi vill att checklistor genomförs enkelt och att behöva leta bland massvis med objekt är oeffektivt och jobbigt. med QR har ni ett otroligt kostnadseffektivt sätt att navigera i appen för att hitta era checklistor. RFID tillåter navigering i sämre miljöer där en QR kod inte passar, exempelvis i dålig belysning / slitsamma miljöer. 

Nytt för Kontrollpunkt 2.0 är givetvis att vi nu stödjer RFID för både Android och iOS. iOS kräver att RFID taggarna är krypterade, detta kan ni själva göra på era redan existerande taggar genom appen på en Android enhet. Eller beställa nya taggar via oss som är krypterade så dom fungerar på iOS direkt.

Scanna enkelt QR/RFID med telefonen

5 steg till säkrare arbete

1. Logga in i kontrollpunkt

Logga in i appen med inloggningsinformationen du fått av din administratör.

2. Välj objekt

Nu kan ni vilja mellan att söka direkt på ett objekts RFID/ID-nummer i sökrutan högst upp i appen. Annars navigerar ni er fram genom listan, ni börjar med att välja enhet, avdelning, kategori, underkategori sedan objekt.

3. Välj kontrolltyp

Nu väljer ni vilken kontrolltyp ni ska genomföra. Här har era administratörer specificerat ett antal olika kontrolltyper ni kan välja mellan, vanligtvis besiktning och daglig tillsyn.

4. Genomför tillsyn

Nu har ni valt vilken kontrolltyp ni ska genomföra. Nu kontrollerar ni alla olika punkter och godkänner eller underkänner kontrollpunkterna. Sedan klickar ni på rapportera knappen.

5. Njut av en säkrare vardag

Nu har ni gjort en fullständig besiktning alternativt tillsyn och informationen finns registrerad i Kontrollpunkt. Ni slipper fylla i ett papper och lämna in det till någon ansvarig person, allting hanteras i Kontrollpunkt.

Bilden visar en QR kod ni kan scanna med kameran.

Daglig tillsyn med hjälp av RFID chip

I kontrollpunkt så kan man med hjälp av RFID chip snabba upp processen av att göra en daglig tillsyn eller besiktning. Det är ett chip som innehåller ett ID-nummer kopplat till ett objekt så att ni snabbt kan hitta objektet i systemet. Har ni exempelvis en stor mängd av samma objekt så underlättar RFID chip i ert dagliga arbete.

Adress

Fläktgatan 28, 94147
Piteå

E-post

info@kompetensvy.se

Ring oss

Våra telefontider är mellan 09.00 - 16.00

Adam - 070 338 88 20

Samuel - 070 338 65 50