Daglig tillsyn

En av de viktigaste funktionerna i Kontrollpunkt är möjligheten till en snabb och simpel daglig tillsyn för att underlätta vardagarna för dina medarbetare. Med hjälp av kontrollpunkt kan ni enkelt ladda hem den mobila applikationen och sedan använda den för framtida tillsyner. Kontrollpunkt sköter sedan all information och administratörer kan enkelt se över tillsynerna i PC-miljön. Ni slipper all pappershantering för era tillsyner.
  • Periodisk kontroll & Daglig tillsyn
  • Mailpåminnelse inför nästa besiktning
  • Besiktningsrapporter
  • Möjlighet att använda RFID chip
Hur en daglig tillsyn går till i Kontrollpunkt

5 steg till säkrare arbete

1. Logga in i kontrollpunkt

Logga in i appen med inloggningsinformationen du fått av din administratör.

2. Välj objekt

Nu kan ni vilja mellan att söka direkt på ett objekts RFID/ID-nummer i sökrutan högst upp i appen. Annars navigerar ni er fram genom listan, ni börjar med att välja enhet, avdelning, kategori, underkategori sedan objekt.

3. Välj kontrolltyp

Nu väljer ni vilken kontrolltyp ni ska genomföra. Här har era administratörer specificerat ett antal olika kontrolltyper ni kan välja mellan, vanligtvis besiktning och daglig tillsyn.

4. Genomför tillsyn

Nu har ni valt vilken kontrolltyp ni ska genomföra. Nu kontrollerar ni alla olika punkter och godkänner eller underkänner kontrollpunkterna. Sedan klickar ni på rapportera knappen.

5. Njut av en säkrare vardag

Nu har ni gjort en fullständig besiktning alternativt tillsyn och informationen finns registrerad i Kontrollpunkt. Ni slipper fylla i ett papper och lämna in det till någon ansvarig person, allting hanteras i Kontrollpunkt.
En mer detaljerad beskrivning av hur den dagliga tillsynen går till i Kontrollpunkt beskrivs här.

När en person gör en daglig tillsyn i kontrollpunkt så använder den personen sig av våran mobila applikation. Den är kopplad till ert företag och era objekt så att personen som ska genomföra tillsynen enkelt kan leta sig fram bland era objekt.

Självklart finns ett flertal sorteringsmöjligheter i systemet så att ni enkelt kan hitta om ni har en stor mängd objekt. Har ni en stor mängd objekt rekommenderar vi att ni använder våra RFID-taggar då dessa underlättar enormt vid stora mängder objekt.

Ni kan skräddarsy vilka kontrolltyper och kontrollpunkter som ska finnas på era objekt om ni exempelvis har egentillverkade produkter som behöver väldigt specifika kontroller. Detta görs enkelt via administratörsverktyg i PC-miljön.

När personen har navigerat fram till objektet ser personen de fördefinierade/skräddarsydda kontrollpunkterna och sedan kan personen genomföra detta genom att godkänna eller underkänna en kontrollpunkt. Personen kan även ta eller bifoga en bild via sin mobiltelefon och välja om en åtgärd är gjord på plats. Exempelvis om ni har en trasig lampa på ett fordon och personen som gör tillsynen fixar det på plats så kan personen fortfarande rapportera in att det var en avvikelse men det är omhändertaget.

Sedan när personen är klar med tillsynen så rapporteras den in och sparas i systemet. Personen kan sedan fortsätta med sin arbetsdag och känna sig trygg i att allting är kontrollerat och fungerar som det ska.

Bilden visar en skärmdump från Kontrollpunkt när användaren väljer bland kontrolltyper på ett objekt.

Daglig tillsyn med hjälp av RFID chip

I kontrollpunkt så kan man med hjälp av RFID chip snabba upp processen av att göra en daglig tillsyn eller besiktning. Det är ett chip som innehåller ett ID-nummer kopplat till ett objekt så att ni snabbt kan hitta objektet i systemet. Har ni exempelvis en stor mängd av samma objekt så underlättar RFID chip i ert dagliga arbete.

Adress

Fläktgatan 28, 94147
Piteå

E-post

info@kompetensvy.se

Ring oss

Våra telefontider är mellan 09.00 - 16.00

Adam - 070 338 88 20

Samuel - 070 338 65 50